Våra behandlingar

Hos Reuanthai Thaimassage har du möjlighet att koppla av en stund i mysig miljö med ljuvlig doft, avslappnande musik och tända ljus. Oavsett vad du väljer för behandling så är syftet detsamma - att få slappna av i kropp & själ samt få möjlighet att må bättre på ett naturligt sätt som passar dig.

Vi erbjuder flera olika sorters massage för hela kroppen som garanterat ger dig mersmak. Kom in till oss
för en stunds avkoppling och njut av våra härliga behandlingar.

Traditionell Thaimassage

Thaimassage har varit en del av traditionell Thailändsk medicin under de senaste 2500 åren. Massagen tillsammans med många andra asiatiska traditioner såsom Kinesisk akupressur, Japansk shiatsu och Indisk ayurveda strävar efter att hålla kroppens energiflöden i balans och därigenom uppnå god hälsa.

» Läs mer

Thailändsk Fotmassage

Vår fotbehandling är en avslappnande metod att stimulera nervsystemet och blodomloppet i kroppen. Om du går på stan och blir trött i benen är en halvtimmes fotmassage exakt det som behövs för att du skall få tillbaka kraften och energin i benen och fötterna.

» Läs mer

Thailändsk Oljemassage

Thailändsk oljemassage är en helkroppsmassage där man stegvis behandlar allt från ansikte till fötter. Den hjälper kroppens muskler att hitta en balans genom den avslappnande massagen. Massagen upplevs som en väldigt lugnande och stimulerande upplevelse.

» Läs mer

Thai Herbal Massage - Örtmassage

Thai Herbal Massage består av en unik kombination av värme, örter, aromatiska dofter och massage som hjälper till att reducera muskelspänningar, underlätta blodcirkulationen, stimulera lymfdränage och verkar avkopplande på ett stressat sinne.

» Läs mer