Thailändsk Oljemassage

Den Thailändska oljemassagen, vars ursprung kommer från Wat Pho Templet i Bangkok, är mjukare än den svenska massagen och ger ett emotionellt välbefinnande. Oljemassagen ges genom att man använder flera olika sorters oljor, baserade på Thailändska örter, som masseras in på kroppens olika delar. Denna behandling ges främst i lugnande och avslappnande syfte i en lugn och harmonisk miljö.

Thailändsk oljemassage är en helkroppsmassage där man stegvis behandlar allt från ansikte till fötter. Den hjälper kroppens muskler att hitta en balans genom den avslappnande massagen. Behandlingen utförs genom att en luktfri massageolja värms till kroppstemperatur för att sedan masseras in på kroppens olika delar. Massagen upplevs som en väldigt avslappnande och stimulerande upplevelse.

Efter behandlingen går det bra att ta en dusch om man så önskar. Handduk, badrock, tvål, schampoo finns att tillgå och lånas utav oss.

Under hela behandlingen är du iklädd underkläder samt handduk.

Oljemassagens verkan

• Tar bort spänningar i kroppen och sänker stressnivån så man lättare kan hantera stressituationer
• Ökar blodcirkulationen i musklerna vilket motverkar stelhet och värk.
• Frisätter hormonet oxytocin som aktiverar kroppens “lugnande” system som får dig att slappna av.
• Mjukar upp kroppens muskler och leder
• Ökar det allmänna välbefinnandet och ger kroppen ro.

Våra Oljor

Under alla våra oljemassagebehandlingar använder vi oss av 100% vegetabiliska oljor. Dessa är helt naturliga och upptas lätt av huden för att ge den energi, till skillnad från mineraloljor. Vegetabiliska oljor gör huden mjuk och smidig och gör så att den behåller sin fuktighet längre.

Vårt Pris

400kr för 1 timmes behandling.
» Kontakta oss för bokning av tid

Övrig Information

Observera att vi INTE erbjuder någon form av sexuell massage.