Thai Herbal Massage

Thai Herbal massage är en 200-årig massageform. Den unika kombinationen av värme, örter, aromatiska dofter och massage hjälper till att reducera muskelspänningar, underlätta blodcirkulationen, stimulera lymfdränage och verkar avkopplande på ett stressat sinne.

Inför varje behandling blandar massösen thailändska örter i ett knyte, som hon värmer över ånga. Efter en traditionell Thai-massage, pressar hon knytet över kroppen och med en speciell teknik transporteras de essentiella oljorna från örterna in i huden. Örter används flitigt i Thailand, både i vardagen och inom thaimedicin och är känt för dess föryngrande och balanserande effekt på kropp och själ.

Behandlingen är mycket avslappnande, lindrar muskelvärk och ökar blodcirkulationen. Värmen får musklerna att slappna av och gör att hudens porer öppnar sig och gör dem mottagliga för örternas helande egenskaper.

Thai Herbal Massage rekommenderas för Er som känner av ömma muskler och behöver öka blodcirkulationen samt för Er som kanske känner Er frusna och önskar en stunds avkoppling med extra värmetillskott.

Thai Herbal massagens verkan

• Ökar blodcirkulationen i hela kroppen och lindrar muskelvärk
• Stimulerar lymfsystemet och därmed också främjar bortforslandet av gifter ur kroppen
• Mjukar upp och lösgör spänningar och blockeringar
• Långvarig positiv verkan på hela kroppen
• Värmer upp och gör huden len

Vårt Pris

650kr för 1½ timmes (90 minuters) behandling

Övrig information

Observera att vi INTE erbjuder någon form av sexuell massage.