Traditionell Thaimassage

Thaimassage har varit en del av traditionell Thailändsk medicin under de senaste 2500 åren. Massagen tillsammans med många andra asiatiska traditioner såsom Kinesisk akupressur, Japansk shiatsu och Indisk ayurveda strävar efter att hålla kroppens energiflöden i balans och därigenom uppnå god hälsa.

Thaimassagen ger en unik egenskap som “helande” och effektiv terapiform i både friskvårds- och behandlingssyfte av vissa sjukdomar, då även de inre organen stimuleras. Den som vill öka sin flexibilitet har stor nytta av Thaimassagen.

Traditionell Thaimassage är en teknik som är ämnad att skapa en balans för energin i kroppen.
I en typisk massage ingår moment av stretching och att sätta tryck på vissa punkter på kroppen med hjälp av händer, tummar, underarmar, armbågar, knän och fötter.

Att massera dessa punkter tar bort blockeringar och stimulerar energiflödet i kroppen. Hela kroppen behandlas, från fötter till huvud. Behandlingen ger i regel en ökad rörlighet, minskar spänningar i musklerna och ger en förnyad känsla i hela kroppen. Massagen stimulerar och hjälper kroppen att självläka och återgå till ett naturligt välbefinnande.

Thaimassagens verkan

• Djup terapeutisk verkan som höjer immunförsvaret
• Ger en ökad kroppscirkulationen av blod och lymfa
• Lösgör spänningar och blockeringar som orsakar värk
• Avstressande och samtidigt upplyftande verkan på sinnet
• Långvarig verkan på hela kroppen

Vårt Pris

400kr för 1 timmes behandling

Övrig information

Observera att vi INTE erbjuder någon form av sexuell massage.