Om Reuanthai Thaimassage

Reuanthai Thaimassage i Stockholm öppnades 2006 och drivs av fyra kvinnliga Thailändska massörer. Samtliga våra massörer är välutbildade, certifierade och har en lång erfarenhet utav professionellt arbete med olika formers Thaimassagebehandlingar i Bangkok, Thailand.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda ett brett och varierat utbud av Thailändska massageformer som bidrar till ett ökat välbefinnande hos Dig som kund. För att må bra och för att uppnå fysisk och psykisk balans behöver vi hålla kroppen i form, men också ta hand om oss på andra sätt. Vårt utbud innehåller därför varierande behandlingar för alla - oavsett om du är gammal eller ung, man eller kvinna.

Våra viktigaste framgångsfaktorer är att du finner vår miljö trivsam och att du möts av en kunnig och engagerad personal. Med detta kan vi bidra till ditt välbefinnande.

För närvarande erbjuder vi fyra mycket prisvärda behandlingar i varierande form. Du som kund hos oss står alltid i centrum. Vi arbetar aktivt med att även vara flexibla och kan därmed anpassa massagen efter Dina önskemål när det gäller massagestyrka eller specifika massagepunkter.

Boka in en tid hos oss eller kom förbi för en total avkoppling.
Välkommen in!

Reuanthai Thaimassage är ett auktoriserat företag och innehar F-skattesedel.